PRAKTISK INFO

Den beste snøen finner du på Drammen skisenter

Drammen skisenter er et vintereldorado for alle. Her har vi fire kilometer med flombelyste løyper og et eget parkanlegg for små og store ski- og snowboardkjørere.  Sesongen strekker seg fra desember til april. Været kan vi gjøre lite med, men med snøkanoner i alle bakker og høyt fokus på preparering og snølegging, har vi gode snøforhold vinteren gjennom.

 

Vi gjør vårt til at vinteren blir en fest!

Foretrekker du langrenn fremfor alpint? Ta ekspressheisen opp til toppen. Her venter fantastiske langrennsløyper i flere retninger.

Kollektivtilbud

Kollektivtilbudet er veldig bra både frem og tilbake fra Drammen Skisenter. Bussholdeplassene er plassert slik at du går av bussen og rett inn i anlegget. 3 Bussen går 3-4 ganger i timen mellom Drammen Sentrum og DrammenSkisenter og bruker ca 10 min Fra sentrum og opp til oss. 

Holdeplassen til Skisenteret heter "Turheisen".

Søk på ønsket reisemål og skroll deg ned for tider.

PARKERING

Vi har stor kapasitet når det kommer til parkering. 

Vi benytter oss av 3 områder alt ettersom hvor mange kunder det er i anlegget. A1 er alltid oppe og ligger i anlegget. A2 ligger i tilknytning til A1 og åpnes i helger eller under arrangementer. A3 ligger nedenfor skisenteret på Åssiden VGS. Denne benyttes i helger. Det går GRATIS buss mellom parkeringen A3 og skisenteret  under hele åpningstiden.

 

All parkering er selvfølgelig GRATIS! 

PARTNERS

COPYRIGHT DRAMMEN SKISENTER AS

ADRESSE:

KRISTIANBRENNERSVEI 140

3029 DRAMMEN