PRAKTISK INFO

Drammen Aktivitetspark består per i dag av over 70 elementer med forskjellig vanskelighetsgrad. Minimums høyden er 110 cm for å kunne benytte barneløypene og fra høyde 140 cm er hele klatreparken tilgjengelig. Hele klatreparken er sikret med continuous lifeline. Det betyr at du er koblet på sikkerhetswire hele tiden og det er ingen karabiner som skal tas av og på fra element til element. Du er sikret fra du starter til du er ferdig.

De største utfordringene er Speedy Zip-Line og GURI MALLA-hoppet. Her kan du oppnå en hastighet på opptil 65 km/t. Når du du kommer inn på plattformen kan du velge å hoppe ut fra hoppetårnet på ca 12 meter over bakken eller gå stigen ned fra tårnet. Alt foregår i sikre og kontrollerte former. Dette er virkelig et kortreist kick i hverdagen!

Kollektivtilbud

Kollektivtilbudet er veldig bra både frem og tilbake fra Drammen Aktivitetspark. Bussholdeplassene er plassert slik at du går av bussen og rett inn i anlegget. 3 Bussen går 3-4 ganger i timen mellom Drammen Sentrum og Drammen Aktivitetspark og bruker ca 10 min Fra sentrum og opp til oss. 

Holdeplassen til Aktivitetsparken heter "Turheisen".

Søk på ønsket reisemål og skroll deg ned for tider.

PARTNERS

COPYRIGHT DRAMMEN SKISENTER AS

ADRESSE:

KRISTIANBRENNERSVEI 140

3029 DRAMMEN