Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK

Drammen skisenter logo

Aktiviteter for hele familien -Drammen klatrepark

Klatreparken består av 72 elementer med forskjellig vanskelighetsgrad. Minimumshøyden er 110 cm for å kunne benytte barneløypene. Barn over 140 cm kan bruke alle løypene.

Hele klatreparken er sikret med "continuous lifeline". Det betyr at du er festet på en sikkerhetswire, som du ikke kan koble deg fra, fra du starter til du er ferdig.  Med andre ord, det er ingen karabiner som skal tas av og på fra element til element.

Vi har løyper for den helt uerfarne til deg som ønsker en stor utfordring.  Løypene er fargekodet fra Rosa (særdeles lett) til Svart (svært utfordrende).

Ønsker du et ekstra kick, bør du teste Speedy Zip-Line og GURI MALLA-hoppet. Her kan du oppnå en hastighet på opptil 65 km/t. Når du du kommer inn på plattformen kan du velge å hoppe ut fra vårt hoppetårn ca 12 meter over bakken eller gå stigen ned fra tårnet. Alt foregår i sikre og kontrollerte former.  For å delta må du veie mellom 40 kg og 120 kg.  Minimumsalder er 10 år.

19.mai 2018 åpner ny klatreløype som binder klatreparken og Speedy Zipp-linen sammen med - enda mer spenning for store og små!

Ny klatreløype i klatreparken, mai 2018!

Praktisk informasjon

I klatreparken benytter du hele kroppen og vi anbefaler bevegelige klær. Du er ofte i kontakt med trær og kan få kvae på deg. Vi anbefaler gode sko f.eks joggesko.

Sikkerhet i klatreparken

Fra du kommer til du drar har vi sikkerhet i fokus. Les egenerklæringen nøye og sett deg godt inn i sikkerhetsreglene. Er du under 18 år og kommer på besøk alene, må en av foreldrene dine ha signert på “egenerklæring-skjemaet" som du kan printe ut på hjemmesiden.

Vårt ansatte er sikkerhetsfokuserte og er tilgjengelig hele tiden.

Ankomst

Når dere ankommer Drammen Aktivitetspark er det første du ser GURI MALLA-Hoppet og Speedy Zip-line. Følg skiltene ca. 300 m opp til klatreparken. Du går inn i klatrehytta og melder din ankomst. Deretter får dere utlevert klatresele og hjelm. Eget medbrakt utstyr tillates ikke.

Våre dyktige instruktører hjelper deg med klatreutstyret og gir deg obligatorisk opplæring før du begir deg ut i klatreparken på egenhånd. Er du usikker på løypevalg eller annet, får du råd av oss.

Inkludert i klatrepass er 1 tur i SPEEDY ZIP-Line og GURI MALLA-Hoppet.

Vi anbefaler deg å sette av min. 2-3 timer i Aktivitetsparken. Utlevering av klatreutstyr og opplæring avsluttes 2 timer før stengetid.

Regn og fuktig vær

Vi holder åpent selv om det regner. Litt regn gjør det glatt, men det er bare enda mer utfordrende! Dessuten er det gøy å se vannet sprute fra zip-linen!

Mat og drikke

Vi har enkel servering i Klatrehytta og i Sykkelutleia. Vi har gassgriller utplassert til fri bruk. Det er ikke tillat med engangsgrill  eller andre grillanordninger.

Toaletter

Det finnes flere toaletter i klatreparken. OBS: Etter et toalettbesøk er det lurt å kontakte en instruktør for å kontrollere at utstyret er satt på riktig.

Vi kan også holde åpent utenom normal åpningstid for grupper og arrangement ved forespørsel. Velkommen til en uforglemmelig dag i Drammen Aktivitetspark!

Vi kan også holde åpent utenom normal åpningstid for grupper og arrangement ved forespørsel. Velkommen til en uforglemmelig dag i Drammen Aktivitetspark!

 

Copyright Drammen skisenter
Adresse: 
Kristian Brenners vei 140
3029 Drammen

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK

Powered by Telenor