TLF: 455 00 545

ÅPNINGSTIDER
alt text alt text alt text alt text alt text

Ny klatreløype i klatreparken, mai 2018!

Drammen skisenter er en helårs aktivitetspark med alpinanlegg om vinteren og klatrepark og utfor-sykling i sommerhalvåret.

Anlegget ligger på solsiden i Drammen bare noen minutter fra sentrum. Ett meget effektivt snøanlegg sørger for fantastiske forhold. Vi er stolte av snø kvaliteten og de godt preparerte flombelyste løypene. Alpinparken har tre nedfarter med ulike vanskelighetsgrad, inkludert en dynamisk park for ski og snowboard med egen skålheis.

Alle våre løyper er brede med god heiskapasitet hvor det blir svært sjeldent kø! Med et variert tilbud for både slalom, jibbing og snowboard er det duket for en fantastisk skidag for alle. Foretrekker du langrenn fremfor alpint, kan du ta heisen opp til taket av Drammen hvor et fantastisk langrenns terreng venter.

Når skisesongen er over i april, forvandles anlegget til en spennende og fartsfylt aktivitetspark når utfor syklistene inntar løypene. Har du ikke egen sykkel kan utforsykkel og beskyttelsesutstyr leies i Bike-shopen. I tillegg til utforsykling kan vi også by på en artig klatrepark inklusiv en 200m lang Speedy Zip line!
Alle løypene har forskjellig vanskelighetsgrad!

Kiwi ekspressen, en 4-seters ekspressheis holder åpent også på sommeren og frakter deg ca.300 høyde meter opp på 5 min. Dette er en god start på marka-turen både for sti syklister og turgåere.

Vi holder til på solsiden i Drammen, ca.5 minutter fra Drammen sentrum, kun 21 minutter fra Asker, 60 minutter fra Tønsberg og 80 minutter fra Moss.

Har du en fridag uten noe på programmet? Velkommen til Drammen Skisenter - like moro sommer som vinter!

Skal du ut å klatre i Drammen Klatrepark? Fyll inn egenerklæringsskjema nå å gå rett inn i klatreparken når du kommer! 

SOMMER - AKTIVITETER FOR ALLE!

KLATREPARK

UTFOR-SYKLING

Turheis med sykkel

TURHEIS TIL MARKA

 

SKI- OG SNOWBOARDBAKKER PÅ DRAMMENS SOLSIDE

 

LØYPER & SKIHEISER

PARKEN

SKISKOLE

ARON-TUNET LODGE

Besøk oss:

Kristian Brenners vei 140
3029 Drammen

 

Copyright Drammen skisenter
Adresse:
Kristian Brenners vei 140,
3029 Drammen 

Powered by Telenor