Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK

Bursdag & grupper

Ta med vennegjengen eller bursdagsfesten på en fartsfylt dag i Drammen Aktivitetspark!

Er du lei av bursdager innendørs? Planlegger du et utdrikningslag eller en minnerik dag med vennegjengen? Ønsker du å overraske venner eller familie med en uforglemmelig dag med spenning og moro? Drammen Skisenter har god erfaring med bursdagsfeiringer, kickoff samt andre små og store arrangementer. I god dialog med dere legger vi til rette for en uforglemmelig dag.

Vi har satt sammen noen forslag til ulike arrangementer. Ønsker dere å ta med egen mat, har vi gassgriller som kan lånes.

Klatrepakken i ordinær åpningstid 

Min 30 personer (i eller utenom ordinær åpningstid)

  • En dag i klatrepakken hvor dere kan boltre deg så lenge dere vil samt 1 tur i Speed Zipp-line hvor dere opplever opptil 65 km/t før nedbremsing, og 1 hopp fra Guri-Malla hoppet ca. 12m over bakken.

  • Mat: grillmeny eller Pizza serveres sammen med drikke. Vi anbefaler å sette av min. 2,5-3 timer til klatring.

Dersom dere ønsker å komme utenom ordinær åpningstid krever dette minimumsantall på 30 deltagere. Send mail vedrørende ønsket dato med tidspunkter og hvor mange dere er og vi vil gi deg en rask tilbakemelding!

Klatrepark natur

Downhillsykling/utforsykling

Arrangeres onsdag-lørdager-søndager.

  • Utforsykling med eller uten instruktør, heiskort og full utrustning. Tillegg for instruktør er kr 590,- pr time. Velg mellom grillmeny eller Pizza.

Ta kontakt for priser og mer informasjon!

Bursdagspakken

BARN/UNGDOM 6-15 år.

Kr 200,- pr. person, min. 6 barn + voksne . Med mat/drikke koster det kr.350,-. Send oss en mail og vi blir enige om menyen!

  • Opplæring og instruksjon om sikkerhet i klatreparken
  • Bursdagsmeny med enten 2 grillpølser eller pizza, alle får is og 0,5 liter brus.
  • Vi har i tillegg en liten overraskelse til bursdagsbarnet!.

Dette blir en uforglemmelig dag for store og små i klatreparken. Her er alt ivaretatt fra dere kommer til dere drar. Ønsker dere å ta med egen mat er dette helt i orden.

For grupper med barn under 12 år kreves det 1 voksen person pr. 4 stk. barn. Voksne i følge med barn må løse vanlig klatrepass og være med å klatre.

Utdrikningslag

I samarbeid med dere, skreddersyr vi et opplegg i klatreparken, utforsykling eller Juv-vandring. Varighet på aktivitetene er cirka 2,5-3 timer. Kanskje velger dere å avslutte dagen med en bedre middag i Arontunet med alle rettigheter?

Kjøsterudjuvet m/guide

Min 15 personer.

Gå Kjøsterudjuvet opp til Gamledammen. Turen opp juvet tar ca. 1,5 time ved start fra p-plassen i Drammen Aktivitetspark ved normal gange. Oddsen for å bli våt på bena ved vandring i juvet er stor. Ta gjerne med et ekstra par sokker og sko i en liten tursekk om du ikke har gode og vanntette fjellstøvler. Sjekk værvarsel og kle deg etter forholdene og husk kamera!
Vår 4-seters stolheis tar dere trygt ned igjen med Drammen i fugleperspektiv som utsikt!

Send mail vedrørende ønsket dato og hvor mange dere er og vi lover å svare dere så snart vi har mulighet.

Ta kontakt med oss på aktivitet@drammen-skisenter.no

Mat og drikke

Nedenfor har vi laget noen forslag til mat i forbindelse med bursdagsfeiring/event. Vi kan også levere den type mat og drikke du måtte ønske fra vårt storkjøkken i Aron Tunet. Ta kontakt dersom egen spesialmeny ønskes i stedet. Vi har alle rettigheter!

Grillmeny/Bursdagsmeny:
2-3 grillpølser m/tilbehør samt en 0,5 lit. mineralvann og is.

Pizza meny/Bursdagsmeny:
Pizza med skinke, pepperoni eller marinert kylling, samt 0,5 lit. mineralvann og is.

Utvidet Grillmeny:
Spareribs, BBQmarinerte kyllinglår, maiskolber, bifftomater, kryddersmør, blandet salat, bakt potet og dressing. Drikke faktureres etter forbruk.

Priser avhengig av ukedag eller helg og antall!

Skreddersy ditt arrangement 

Dersom dere ønsker et større arrangement med flere ulike aktiviteter, kan vi skreddersy en aktivitetsdag for dere. Vi kan tilby, downhillsykling, klatring, Speedy Zip-line, Guri Malla-hoppet eller Juv-vandring med guide.

Vår restaurant Aron-Tunet Lodge har alle rettigheter og kan sørge for servering av alt fra enkle velsmakende retter servert i klatrehytta oppe i skogen eller 5-retters gourmetmiddager servert i Aron-Tunet Lodge.

Send oss en mail og vi skal gjøre alt vi kan for at ditt arrangement blir 100% vellykket!

Ta kontakt med oss på aktivitet@drammen-skisenter.no

Utforsykkel

Drammen aktivitetssenter - Gavekort

Gavetips til den som har alt? Hva med en spennende opplevelser i Drammen skisenter? 

Drammen skisenter har gavekort som kan brukes på alle våre aktiviteter: Heiskort, skiutleie, klatrepark og sykkel. Du kan enkelt kjøpe og laste ned gavekort online. Gavekortet har et sporty design hvor du selv kan fylle inn en hilsen. 

Gavekortet kan enkelt kjøpes online og lastes ned her: 

Besøk oss:

Kristian Brenners vei 140
3029 Drammen

 

Copyright Drammen skisenter
Adresse:
Kristian Brenners vei 140
3029 Drammen

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK

Powered by Telenor