Arrangementer for bedrifter -
Drammen aktivitetspark

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK

Bedriftsarrangementer i Drammen aktivitetspark

Ønsker dere å overraske de ansatte med en skidag i bakken med påfølgende bål og grilling? Hva med et bedriftsarrangement som kombinerer jobb og friluftsaktiviteter og samtidig styrker samholdet på arbeidsplassen? Drammen skisenter har i en årrekke tilrettelagt og gjennomført bedriftsarrangementer sommer som vinter. Aktivitetene planlegges i god dialog med dere. Her finner dere et utvalg av noen av aktivitetene vi gjennomfører.  

Lagkonkurranser

Vi arrangerer vår populære SIF «Challenge», winner team. Dette er en uhøytidelig lagkonkurranse, med dedikert fokus i på samarbeid, kommunikasjon og teambygging.  Dette er den perfekte kombinasjon av lek og alvor). En annen morsom lagkonkurranse er «Oppgave-orientering», med rebus og oppgaver.  Postene kan være jobbrelaterte oppgaver.

Klatrepark

Vår Klatrepark har løyper på ulike nivå og passer alle.  Klatring betyr mestring, utfordringer og selvfølgelig mye moro. Klatreparken kan gjerne  kombineres med  Zip-line løypa som avslutter med SpeedyZip-line og Guri Malla Hoppet.  

Downhill sykling

Utforsykling, eller Downhill, er mye lettere enn du tror og utrolig morsomt!  Vi har egen flytløype og mange naturlige løyper. Syklingen foregår med en av våre dyktige instruktører som gir dere en grundig innføring i denne ekstremsportens verden!

 

Drammensmarka

Drammensmarka er med sin furuskog, svaberg og små vann, blant de flotteste skogsområdene på Østlandet. Vår 4-seters ekspressheis tar dere til toppen av Drammen på få minutter.  Vi arrangerer guidet tur til Norges kanskje mest spektakulære juv, Kjøsterjuvet. Hvis dere ønsker, kombineres turen med drikke og lett mat på toppen av juvet. Om vinteren arrangerer vi både langrennsstur og  trugetur fra toppen av skisenteret. Trugetur er noe alle kan være med på.  Med truger går en sakte og får en egen nærhet til skogen.  Turene kan kombineres med bål og noe godt å drikke/ spise.

Drammen sentrum

Somerhalvåret tilbys padling i Drammenselva med en av verdens beste elvepadlere.  Turen ender i Drammen sentrum til en herlig matbit. Hvis dere ønsker mer fart, kan vi tilby speedbåd på Drammensfjorden. Denne kan etterfølges med lunsj på Holmsbu.

Rebusløp i Drammen sentrum.  Morsom rebusløp som også kan legges innom en av byens vannhull. Rebusløp i Drammen sentrum.  Morsom rebusløp som også kan legges innom en av byens vannhull.

Skidag

En skidag i bakken for alle ansatte kan kombineres med bål og grilling eventuelt med en bedre middag på Aronstunet. Her disker kokken opp med de herligste retter!

 

Konferanser, kurs og møter

 

Aronstunet - samlinger, møterom og matservering 

Aronstunet ligger idyllisk til, nederst i alpinbakken. Lokalet har kapasitet til 120 gjester, eventuelt 150 til mingling og stående buffet. Lokalet egner seg til både formelle og uformelle tilstelninger, og har tidligere huset ledermøter, personalsamlinger, kurs og andre bedriftsarrangementer. Stedet er ypperlig for gruppeaktiviteter og har dessuten separate rom for mindre grupper.  

Ønsker dere et kickoff, teambuilding eller konferanse med det lille ekstra? Da bør dere legge arrangementet til Drammen skisenter. Hvis dere overnatter  i Drammen, samarbeider vi med hotell i Drammen for seminarer, konferanser og møter.

Drammen Skisenter ønsker din bedrift velkommen til en uforglemmelig opplevelse.

Ta kontakt med oss i dag for deres bedriftsarrangement!

Besøk oss:

Kristian Brenners vei 140
3029 Drammen

 

Copyright Drammen skisenter
Adresse:
Kristian Brenners vei 140
3029 Drammen

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK

Powered by Telenor